Vacature Planner

May 9, 2023

Ga jij binnenkort deel uit maken van ons plannersteam?

Vanuit onze vestiging in Oldenzaal worden dagelijks ruim 80 hijskranen en verreikers met hun machinisten aangestuurd door de planafdeling.
Wij willen deze afdeling uitbreiden en zijn daarom op zoek naar een daadkrachtige planner mobiele hijskranen.

Samen met 4 collega planners zorg je op de doordeweekse dagen tussen 07.00 en 17.30 uur voor een optimale bezetting op kantoor volgens een onderling vastgesteld rooster. Vanzelfsprekend kijken we hierbij, samen met jou, welke balans tussen werk en privé het beste bij je past.

Regelen, organiseren en improviseren is jou op het lijf geschreven. Als planner mobiele hijskranen adviseer en ontzorg je onze klanten, vervul je een spilfunctie binnen Kuiphuis Kraanverhuur en ben je mede verantwoordelijk voor een optimale bezetting van de kranen en machinisten.

Beschik je daarbij over een gezonde dosis boerenverstand, schrikt het gebruik van geavanceerde planningssoftware je niet af en kan je jezelf prima staande houden in de dagelijkse hectiek die de kranenplanning met zich meebrengt, dan drinken we graag een kop koffie met je om te kijken of deze functie wat voor je is.

Nieuwsgierig geworden?
Stuur dan je CV naar info@kuiphuis.nl of neem voor meer informatie contact op met Bob Bruijsten of Remco van der Peet, 088-7890555.

#kuiphuis #kraanverhuur #vacature #planner #oldenzaal #zekerophethoogsteniveau

Media

Kuiphuis Beeldmerk

Meer nieuws