Bel
088-7890 555
Mail
info@kuiphuis.nl

24/7 inzetbaar

Bij Kuiphuis willen we geen nee zeggen en dat betekent dat u altijd op ons kunt rekenen. Ook als het 3 uur ’s nachts, overdag of in het weekend is. Als klant weet u dus altijd waar u aan toe bent, wij regelen het.

Moderne kranen in alle soorten en maten

Een groot wagenpark is geen doel op zich. Wij willen onze klanten snel en compleet bedienen, daar draait het om. Heeft u een kraan nodig, dan is ons bellen het enige wat u hoeft te doen.

Ongeacht soort en maat, wij regelen het.

Of het nu in Hardenberg, Arnhem, Lutjebroek of Enschede is, wij zijn u van dienst.

Gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers

Een goede kraanmachinist is goud waard. Hij weet zijn kraan exact te besturen, maar belangrijker nog: hij is thuis op de bouwplaats. Dat maakt dat hij anticipeert en meedenkt bij alles wat er gebeurt. Het resultaat: veilig werken, minder fouten en minimaal oponthoud. Dat biedt u zekerheid om op tijd te kunnen opleveren.

Werken bij Kuiphuis

Historie

Wat in 1908 begon als kruideniers- en sigarenspeciaalzaak is uitgegroeid tot een kraanverhuurbedrijf met vele vestigingen en een wagenpark om trots op te zijn. Een bijzondere weg, waarin doorzettingsvermogen en oog voor kansen elke keer opnieuw een rol speelden.

2018

Nieuwe website doet groei verder stijgen!

Tijd om ook digitaal weer te investeren in de toekomst. Met trots kunt u nu onze historie en alles over Kuiphuis Kraanverhuur hier nog beter tot u nemen via onze nieuwe site.

2018

Overname POL kraanverhuur

In Hoogeveen wordt overeenstemming bereikt over de overname van POL kraanverhuur.

2016

Zeker op het hoogste niveau!

Inmiddels vestigingen in Oldenzaal, Twello, Neede, Dedemsvaart, Arnhem, Deventer en Bad Bentheim en meer dan 70 kranen is Kuiphuis een kraanverhuurder waarbij alleen “Zeker op het hoogste niveau” telt!

2015

Grootste investering ooit

Maar liefst vijf nieuwe hijskranen worden aangeschaft in het voorjaar van 2015. De grootste investering ooit voor ons bedrijf. Daarnaast in december nog de uitbreiding met 18 semi-mobiele loopkatkranen door een overname.

2014

Arnhem

Wegens uitbreiding van de klantenkring en regio is er in 2014 een nieuwe vestiging in Arnhem gestart.

2012

Verhuizing in Neede en Dedemsvaart

Kuiphuis Kraanverhuur B.V. verhuist in Neede en Dedemsvaart naar nieuwe locaties.

2011

Oprichting Kraanverhuur Nederland

Kraanverhuur Nederland is een initiatief van zes regionale toonaangevende bedrijven in het verticaal transport. Het beoogt een landelijke dienstverlening aan landelijk en in verschillende regio’s opererende klanten te bieden.

2009

Oprichting Verreiker Verhuur Oost

Verreiker Verhuur Oost wordt opgericht als aanvulling op bestaande dienstverlening. Dankzij een nieuwe (extra) naam wordt de bekendheid vergroot en verhuurmarkt beter bedient.

2008

Verhuizing Oldenzaal

Kuiphuis Kraanverhuur B.V. verhuist in Oldenzaal naar een nieuwe locatie. Volop mogelijkheden voor verdere groei zijn hier aanwezig en in september 2008 wordt het terrein van ruim 11000m2 feestelijk geopenend middels een open dag voor personeel en klanten.

2006

Verhuizing Twello

Kuiphuis Kraanverhuur B.V. verhuist in Twello naar een nieuwe locatie. Volop mogelijkheden voor verdere groei zijn hier aanwezig en medio 2006 wordt het terrein van ruim 7000m2 feestelijk geopenend voor personeel en familie.

2001

Overname Kraanbedrijf Twello

Kuiphuis Kraanverhuur B.V. neemt dit jaar de kraanverhuuractiviteiten van Van Keulen Kraanbedrijf in Twello over. De activiteiten van beide bedrijven passen uitstekend bij elkaar en maken het bedrijf tot een grote verhuurder in Oost-Nederland.

1997

25 jarig bestaan

In 1997 bestaat Kuiphuis Kraanverhuur B.V. 25 jaar. Met meer dan 20 mobiele telescoopkranen en mobiele loopkatkranen in de dagelijkse verhuur, maakt dit Kuiphuis Kraanverhuur B.V. tot een gezond en solide bedrijf.

1996

Overname kraanbedrijf in Neede

Alle lange tijd heeft ons bedrijf werkzaamheden in de Achterhoek. De uitbreiding in Neede beperkt ons bedrijf al lang niet meer tot Twente.

1985

Frisse start tijdens een sterke economie

Na een stevige recessie in Nederland, heeft Kuiphuis met betrekking van het nieuwe bedrijfspand in Oldenzaal goede start gemaakt.

1984

Familie Bruijsten neemt Kuiphuis over

Eind 1984 besluit de familie Bruijsten het bedrijf compleet over te nemen en onder de naam Kuiphuis te blijven voortzetten. In 1985 is de overname in zijn geheel gerealiseerd en is het bedrijf klaar voor een nieuwe start.

1982

Drama, bijna gehele familie Kuiphuis verongelukt

Een tragisch ongeval, waarbij bijna de gehele familie Kuiphuis verongelukt kenmerkt 1982.

1977

Kranenpark gegroeid tot 5 kranen

Veel nieuwe klanten: kranenpark met 5 kranen. Een groeiend bedrijf, veel nieuwe klanten met meer hijsklussen maakte in de loop der tijd de aanschaf van diverse kranen mogelijk. In 1977 bestaat het kranenpark dan ook uit maar liefst 5 kranen

1972

Eerste hydraulische kraan

Eerste hydraulische kraan wegens word aangeschaft stijgende vraag naar mobiele hijskranen

1945

Na afloop 2e W.O. groeiende vraag naar wagen- en carrosseriebouw

Er ontstond een behoefte om laadbakken te verplaatsen. De hulpmiddelen hiervoor ontbraken en een oude legertruck werd gekocht en omgebouwd tot kraan.

1920

Uitbreiding

Rondom 1920 kwam de uitbreiding naar smederij met als hoofdactiviteit het beslaan van paarden en het repareren van landbouwwerktuigen

1908

Begonnen als kruidenierszaak

Kuiphuis is rond 1908 ontstaan in de vorm van een kruidenierszaak en sigarenspeciaalzaak.

Vestigingen

Klik voor een interactieve kaart
Klik voor interactie

aanvraag formulier

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.