City Class TK50 en TK55 doen waar ze goed in zijn!

Jan 29, 2021

De nieuwe City Class TK50 en TK55 doen waar ze goed in zijn!

Deze compacte kranen zijn onder andere ideaal voor hijswerkzaamheden in industriële gebouwen en stedelijke gebieden. Door dat ze zo compact zijn komen ze mede dankzij het variabele stuur- en stempelprogamma voor in de krapste posities. De City Class TK55 heeft de mogelijkheid om de cabine 7 meter omhoog te schuiven waardoor onze machinist optimaal zicht heeft op de last en omgeving.

De City Class kranen hebben een 'korte kop' (de verstelbare traverse) die in het verlengde aan de mast gemonteerd wordt en gebruiken we om de last kort voor de hoofdmast te kunnen hijsen, zo winnen we één tot twee meter hijshoogte die vaak inpandig niet over is. Interessant detail is dat deze kranen kunnen rijden met de last.

In Vorden hebben wij met de City Class TK50 inpandig enkele machines mogen hijsen, de kraan komt goed tot zijn recht door het hijsen tussen de constructie en strak onder het dak. Dicht bij onze werf in Oldenzaal heeft de City Class TK55 enkele machines met behulp van de 'korte kop' de fabriek in gereden en geplaatst.
Bij een nieuwbouw in Almelo hebben we met twee City Class kranen de 29470kg wegende bovenloopkraan gemonteerd, deze heeft een overspanning van 31 meter!

De beschikbare City Class kranen van Kuiphuis;
https://www.kuiphuis.nl/kraantypes/city-class-kranen

#kuiphuis #cityclass #machineverhuizingen #kraanbaan

Media

Meer nieuws