Investering in elektrische mobiele torenkranen van Spierings

Jul 29, 2022

Kuiphuis investeert wederom in nieuwe elektrische torenkranen!

Met gepaste trots heeft Kuiphuis de overeenkomst mogen ondertekenen met @spieringsmobilecranes voor de aankoop van twee nieuwe duurzame loopkatkranen.
Binnenkort zullen de SK597-AT4 en SK1265-AT6 eLift onze elektrische/hybride kranen vloot komen versterken.

Elektrische & hybride modus:
Het emissievrije eLift-systeem heeft een elektrische modus en hybride modus. Beide hebben een efficiënte eerstelijns energiebron en bieden de machinist de mogelijkheid om te kiezen tussen werken op stroom of op diesel. De PowerPack batterijtechnologie vangt de pieken in het energieverbruik op en wordt opgeladen, middels een 16/32ampere wandaansluiting, wanneer de energiebehoefte van de kraan laag is.

Door gebruik te maken van de elektrische modus bedienen wij de kraan 100% emissievrij op een gering geluidsniveau zonder enige beperking in gebruik en capaciteit.

De SK597-AT4 eLift is de nieuwste generatie van de Spierings hydraulische torenkraan.
Deze eLift met 48 meter giek heeft een compacte 4-assige onderwagen. Hiermee versterkt Kuiphuis de vloot van 48 meter kranen naar 5 stuks!

De SK1265-AT6 eLift is een 6-assige Spierings kraan welke bekend staat als de grootste mobiele torenkraan ter wereld.
Enkele kenmerken: maximale vlucht van 60 meter, 10.000 kg hijscapaciteit en haakhoogte van 64,2 meter. Toch is de kraan nog ruim in te zetten door de in verhouding gebruiksvriendelijke afmeting en flexibele stempeling.

@bobbruijsten (directeur Kuiphuis) tekent symbolisch de laatste order van @maartenvanbrink (salesengineer Spierings).
Dank voor de samenwerking de laatste jaren en veel succes in de toekomst.

#kuiphuis #kraanverhuur #duurzaambouwen #bouwstroom #elektrischekraan #elift #spieringsmobilecranes #zekerophethoogsteniveau

Media

Meer nieuws