Industriële verhuizingen

Voeren we al ruim 40 jaar uit!

Industriële verhuizingen

Industrieverhuizingen

In de project afdeling zijn wij in staat machines, installaties en complete productielijnen turn key te verplaatsen.

Projectverhuizingen

Is de zakelijke verhuis-tak ons. Met onze medewerkers zijn wij actief in meerdere landen en voeren projecten uit in alle landen van Europa.

In deze sector zijn wij onderscheidend door:

  • klantgerichtheid
  • snelheid
  • flexibiliteit
  • maatwerk
Dit alles met oog voor veiligheid van mens en materieel.

Door de combinatie van expertise, analytisch vermogen, engineering, projectmanagement, vakmanschap en uitrusting zijn wij uw aangewezen partner in industriële verhuizingen. Wij zorgen voor in- en externe verhuizingen, op nationaal en internationaal niveau, voor ‘losse’ machineverplaatsingen en voor integrale industriële verplaatsingen van complexe productiefaciliteiten in de meest extreme tijdframes.

Om de vereiste kwaliteit te kunnen bieden, hebben wij een reeks specialismen in huis. Zo is er kennis op het gebied van elektrotechniek, mechanica, machinebouw en bouwkunde. Daarnaast zijn er dagelijks zeer ervaren planners, account managers, project managers en technici betrokken bij de meest uiteenlopende projecten. Goed opgeleide en ervaren vakmensen leveren dagelijks prestaties waar we trots op zijn.

Voor aanvullende informatie en/of een afspraak met een account manager kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen, dit gaat uiteraard prima via ons contactformulier en telefonisch via onze vestigingen.

Klein en groot metaal

Ons materieel is op nagenoeg iedere verplaatsingsopdracht berekend. We hebben de beschikking over diverse liftsystemen en luchtgeveerde vrachtauto’s. Maar ook over meer gespecialiseerd equipment als luchtkussensystemen, rollensets, ‘remote controlled’ , hydraulische vijzels, enzovoort.
Modern, deels zelf ontwikkeld equipment, dat voldoet aan de strengste eisen.

In combinatie met goed geoutilleerde materiaalcontainers, maakt het voor de medewerkers mogelijk om ogenschijnlijk onmogelijke opdrachten tot een goed einde te brengen.

Kortom, we werken met een veelzijdigheid aan materiaal en materieel, waar geen uitdaging te groot voor is. Onze gespecialiseerde medewerkers dragen er zorg voor dat met dit geavanceerde equipment ook in moeilijke omstandigheden zeer nauwkeurig gewerkt kan worden..


Waarom kiest u voor ons?

Ervaring, inventiviteit en flexibiliteit zijn de noodzakelijke ingrediënten die de vakmensen van industrie- en projectverhuizingen hebben om ieder project succesvol af te sluiten.

Om succes vooraf te garanderen kan ieder project vooraf uitgewerkt en voorbereid worden met behulp van CAD. Een risico-inventarisatie en VGWM plan behoren standaard tot de voorbereiding voor werkzaamheden in deze sector.

Waar bent u naar op zoek?

Meer weten?

Stel jouw vraag direct online
of vraag een offerte aan
Hartelijk dank! Uw bericht is succesvol verzonden.
Oeps! Er ging iets mis. Probeer het nogmaals of bel of mail.