Kuiphuis onderdeel van Kraanverhuur nederland

Kraanverhuur Nederland

Kraanverhuur Nederland – Kiest u voor Kuiphuis Kraanverhuur, dan kiest u voor een bedrijf met landelijke dekking. Ons bedrijf maakt namelijk deel uit van Kraanverhuur Nederland, een samenwerkingsverband van 17 regionale kraanverhuurbedrijven. Concreet bieden we hiermee landelijke dienstverlening met een capaciteit van circa 250 kranen en 300 medewerkers.

Partner met ervaring in elk segment.

 

Kuiphuis deelnemer Kraanverhuur Nederland


Kraanverhuur Nederland:

“Wij merken dat efficiency en kostenbeheersing voor veel opdrachtgevers steeds belangrijker zijn. Door de samenwerking binnen Kraanverhuur Nederland hebben wij 17 vestigingen in het hele land en zijn wij in staat om binnen een straal van 45 kilometer altijd de juiste kraan te leveren voor elk type werk.”

Bob Bruijsten, eigenaar Kuiphuis Kraanverhuur

Eén aanspreekpunt voor heel Nederland

Hijswerkklussen in heel Nederland? Wij bieden het gemak van één contactpersoon voor alle landelijke afspraken. Voor maatwerkadviezen schakelen we de specialisten van de dichtstbijzijnde vestigingen in. Zo combineren we efficiënt werken met persoonlijke aandacht. Het resultaat: optimale kwaliteit.

Ruime expertise in elk segment

De samenwerking met andere kraanverhuurders betekent ook samenvoegen van kennis en ervaring. Daar worden we niet alleen als bedrijf sterker van, de hele kraanverhuursector groeit erdoor. Binnen Kraanverhuur Nederland is er ruime expertise opgebouwd binnen alle segmenten. Medewerkers zijn daardoor in staat mee te denken over de aanpak, de inzet van de juiste kraan en de wijze waarop opdrachten snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Een enorm voordeel voor onze opdrachtgevers.

Kraanverhuur Nederland: landelijke afspraken voor al het hijswerk

 

Maatschappelijk Verantwoord en Duurzaam Ondernemen

Kraanverhuur Nederland werkt hard aan verantwoord en duurzaam ondernemen. Wij waarborgen een veilige, verantwoorde werkomgeving voor onze medewerkers en werken dan ook  volgens certificeringen waarmee de veiligheid van mensen wordt geoptimaliseerd. Daarnaast belasten we het milieu zo weinig mogelijk. We werken altijd binnen een straal van 45 kilometer. Dat beperkt het dieselverbruik en de CO2-uitstoot aanzienlijk.

De voordelen van Kraanverhuur Nederland

  • Sneller werken
  • Kostenverlaging
  • Grote expertise in elk segment
  • Eén aanspreekpunt voor landelijk werkende opdrachtgevers
  • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op kraanverhuurnederland.nl
of bel naar 088 – 789 0 789.