Over Kuiphuis

Kuiphuis Kraanverhuur locatie OldenzaalWat in 1908 begon als kruideniers- en sigarenspeciaalzaak is uitgegroeid tot een kraanverhuurbedrijf met vele vestigingen en een wagenpark om trots op te zijn. Een bijzondere weg, waarin doorzettingsvermogen en oog voor kansen elke keer opnieuw een rol speelden.

Anno nu is Kuiphuis nog steeds een familiebedrijf dat van alle markten thuis is. We willen onze opdrachtgevers voorop stellen: wat heeft u nodig om uw klus zo goed en zo snel mogelijk te klaren. Dat leidde tot drie speerpunten:

Moderne kranen in alle soorten en maten

Een groot wagenpark is geen doel op zich. Wij willen onze klanten snel en compleet bedienen, daar draait het om. Heeft u een kraan nodig, dan is ons bellen het enige wat u hoeft te doen. Ongeacht soort en maat, wij regelen het. En of het nu in Den Bosch of Den Helder is of in Edam of Enschede. Om nog beter en sneller te kunnen werken, richtten we Kraanverhuur Nederland op. Een netwerk van kwalitatieve kraanverhuurders in heel Nederland, die samenwerken om hun dienstverlening te kunnen blijven verbeteren.

Gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers

Een goede kraanmachinist is goud waard. Hij weet zijn kraan exact te besturen, maar belangrijker nog: hij is thuis op de bouwplaats. Dat maakt dat hij anticipeert en meedenkt bij alles wat er gebeurt. Het resultaat: veilig werken, minder fouten en minimaal oponthoud. Dat biedt u extra zekerheid op tijd te kunnen opleveren.

24/7 inzetbaar

Bij Kuiphuis willen we geen nee zeggen en dat betekent dat u altijd op ons kunt rekenen. Ook als het 3 uur ’s nachts is of kerstvakantie. Als klant weet u dus altijd waar u aan toe bent. Gewoon bestellen, wij regelen het.

Neem contact op!