Hijskraan huren

Een hijskraan huren doet u bij Kuiphuis kraanverhuur B.V.

Wilt u een hijskraan huren? Dan bent u nu op het juiste adres. Kuiphuis Kraanverhuur B.V. is dé specialist in dienstverlening door inzet van de hijskraan voor alle mogelijke taken en klussen. Onze certificatie van het ISO 9001 is een garantie bewijs voor de controle en het onderhoud van onze machines. Wij zorgen ervoor bij het hijskraan huren de veiligheid voorop staat. Wij zijn tevens lid van de VCA wat staat voor de Vereniging Checklist Aannemers. Deze organisatie ook wel VGM genoemd wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu geeft aan dat wij onze bedrijfsvoering uiterst serieus nemen. De VVT, dat staat voor Vereniging Verticaal Transport, is de branche organisatie waar wij bij aangesloten zijn. Deze zorgt voor informatievoorziening over zaken zoals de nieuwste eisen rondom veiligheid en techniek.

Hijskraan huren bij Kuiphuis kraanverhuur!

Een kraan huren voor ieder terrein.

Bij ons ontvangt u een duidelijk overzicht van de kosten, een snelle en gemakkelijke wijze van kraan huren en geen extra kosten achteraf. Ons moderne materiaal. vakkundige machinisten het gedegen advies en onze uitstekende planning zorgen voor het zorgeloos kraan huren. Ervaring en kennis zijn in huis zodat u zeker kunt zijn op het hoogste niveau.
Met vele locaties in Overijssel en Duitsland kunnen wij u snel van dienst zijn. Onze machinisten zijn zeer vakbekwaam en zullen u het zware werk uit handen nemen. Onze vestigingen bevinden zich in Twello, Neede, Deventer, Bad Bentheim, Demensvaart en onze hoofdvestiging Oldenzaal.

Direct een hijskraan huren?

Wij begrijpen dat het soms lastig is om te bepalen welke hijskraan u moet huren. Wij willen u graag helpen. Mail naar info@kuiphuis.nl of bel Tel: 0541-535456. Een volledig overzicht van de beschikbare hijskranen vindt u op de pagina kranen.

Hijskraan huren!